Inspirasjon

Vedkurver vi digger

Har du ikke mulighet til å ha en stor stabel med ved i stua, eller er du på “ja takk begge deler”? En kurv med ved trenger ikke å ta all verdens plass, men du får fortsatt mulighet til å ha veden ved peisen – gjerne uten bøss på gulv.

I dette innlegget tar vi for oss noen vedkurver vi digger, samt hvor de kan anskaffes!

Fra Plantasjen

Fra vårt eget innlegg på Instagram (@vedpadora.no) delte vi noen superfine og nette kurver fra Plantasjen. Her kommer bjørkeveden tydelig frem, og kurven spiller en liten rolle rent estetisk. Disse kurvene er kanskje ikke de som sørger for 0 bøss, men kule er de uansett! De passer perfekt i et hjem med rustikk stil.

Fra Tadé

Denne stilige vedkurven er fra merket Tadé og er lagd av resirkulerte bildekk – hvor stilig er ikke det? Da er den både en miljøvennlig og nyttig gjenstand samtidig! Den får du blant annet kjøpt hos den fine interiørbutikken Bolina.

Hyttetorget

Hyttetorget har også en sikker vinner i sitt sortiment! Svart, enkel og elegant. Kurven rommer 80L og har derfor plass til en hel del ved! I tillegg har kurven praktiske bærehåndtak som gjør det enkelt å hente ved i. Med sine ovale linjer og sitt tidløse design vil den passe i de fleste hjem!

Fra Eldvarm
Fra Eldvarm

Svenske Eldvarm spesialiserer seg på objekter rundt ildstedet. Produktene er produsert i holdbare materialer og designen basert på nordiske tradisjoner. Vedkurven vil dermed passe utmerket i et typisk moderne nordisk hjem. Match gjerne med matchende peisutstyr! Du får kjøpt Eldvarm blant annet hos Norwaydesigns.

Sägi

Denne unike vedholderen fra det sveitsiske merket Sägi er noe for seg selv! Ønsker du å skape et unikt preg med wow-effekt er dette vedkurven for deg! Vedkurven er lagd i børstet stål og skaper et minimalistisk utrykk. Du får blant annet tak i den hos Norwaydesigns. Vi digger det!