Skip to main content
Inspirasjon

3 peiser til lune sommerkvelder

Hva er vel ikke mer behagelig enn en lun sommerkveld hvor du kan sitte ute og nyte litt ekstra varme fra en peis? Her har vi samlet noen favoritter når det kommer til utepeiser.

Plettenberg 180 – Tenderflame

Med denne runde peisen gjenskapes følelsen som bålpannen gir deg – en skikkelig koselig stemning! Med praktisk gitter rundt er peisen tryggere for små barn, samt dyr – dette uten å blokkere for varmen og flammebildet. Den norske Tenderflame brenner på rent drivstoff som gjør at luften ikke blir påvirket. Dermed slipper du pipe, soting og røyk – men samtidig får du peiskos! Dette er jo den ultimate løsningen dersom du ønsker peis uten å gjøre de store ombyggingene. Dermed krever ikke utepeisen mye montering heller. Peisen er forøvrig laget i samarbeid med den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke.

Norefjell utepeisVarmefag

Like fin sommer som vinter! Med en spennende pyramide-form og vakker rustfarge har varmefag lansert sin nye modell “Norefjell”. Denne er perfekt til å grille mat på, samtidig som den ikke tar så mye plass i bredden. Materialet som er benyttet, cortenstål, gjør peisen motstandsdyktig for både vær og vind. Med tiden vil også utseende bli mer rustrødt og få en varmere look.

Lyngør utepeisVarmefag

Som designet for norske sommerkvelder! “Lyngør” gir deg godt innsyn til flammene, som med speil i bakgrunnen får et ekstra dramatisk flammebilde. Uten glass eller noen andre hindre for varmen, sprer den deilig varme, samt tilbyr mulighet for grilling. Med 100% rustfritt syrefast stål er den bygd av solid materiale som tåler en støyt. Et koselig pipehus sørger for å få den eventuelle røyken opp og vekk fra de som sitter rundt. Med et lite, praktisk rom for oppbevaring av ved under er denne modellen alt man måtte trenge! Vi digger den!