100% norsk ved

Best pris

100% norsk ved

Mesteparten av veden du kjøper på butikk og bensinstasjon har blitt kjørt av en forurensende diesel-lastebil fra Russland eller Øst-Europa. Bjørkeveden til salgs hos Ved På Døra er alltid 100% norsk og kommer nesten utelukkende fra Ringerike og omegn. Mer kortreist blir det nesten ikke og norske ved priser er også lavere enn importveden.

2-klikk kjøp

Norges raskeste vedkjøp

2-Klikk Kjøp

Bruk Vipps Hurtigkasse og kjøp bjørkeved på under 30 sekunder uten å gå gjennom vanlig utsjekk. Gjennom Vipps får vi telefonnummeret og adressen din. Sjåføren tar kontakt med deg for å avtale tid og sted for levering. Vi leverer til hele Oslo området, Asker, Bærum, og Drammen området.

Vipps hurtigkasse
Ved i esker
Praktisk ved for leiligheter

Ved i esker

Vil du bestille ved til leilighet anbefaler vi bjørkeved i esker da de er lette å stable, bære, og det er mindre rot med bark, fliser, og bøss generelt. I tillegg er veden mer uniform i størrelse og litt penere å se på da den ikke har blitt bleket av solen. Det er også den tørreste veden til salgs da den har blitt tørket bærekraftig med spillvarme fra et datasenter. Hele prosessen fra skog til peis er miljøvennlig og veden er Norges første til å bli tildelt Svanemerket.

Vedbriketter i 20 10kg-pakninger

-20% VÅRKAMPANJE

980 kr inkl mva

980 kr inkl mva

 • 20x 10kg miljøvennlige, svanemerkede vedbriketter.
 • Varm opp stua for halve prisen med vedbriketter i forhold til vanlig ved. Det er ca samme KW i briketter som i ved per kg.
 • Leveres på noen få dager.
 • Fast fraktpris uavhengig av hvor mye du bestiller: 490kr. Leveringsområde
Tørr bjørkeved i esker

Bjørkeved i 10 praktiske esker

-20% VÅRKAMPANJE

1 190 kr inkl mva

1 190 kr inkl mva

 • 10x ca 10 kg / 30 liter ekstra tørr, kortreist, norsk ved.
 • Eskene er enkle å stable i garasjen eller boden. Slipp bøss og rot!
 • Eskene selges 10 om gangen. Vedkubbene er 25cm lange.
 • Fast fraktpris uavhengig av hvor mye du bestiller: 490kr. Leveringsområde
Bjørkeved i 40 liters sekker

Bjørkeved i 10 40-liters sekker

-20% VÅRKAMPANJE

1 290 kr inkl mva

1 290 kr inkl mva

 • 10x ca 15 kg / 40 liter ekstra tørr, kortreist, norsk ved.
 • Tradisjonell vedsekk med bjørkeved i 25 cm lengde. Maks 17% fuktighet!
 • Vedsekkene med bjørkeved selges 10 om gangen.
 • Leveres i Oslo og store deler av østlandet.
 • Fast fraktpris uavhengig av hvor mye du bestiller: 490kr. Leveringsområde
Pris 1000L
Best pris på ved får du med storsekker

Pris 1000L

Lavest bjørkeved pris får du fra Ved På Døra når du bestiller ved hjem i storsekk. Veden i storsekk som er naturtørket er tørket i minimum 12 måneder for å garantere at den er så tørr som overhodet mulig naturlig.

Tørr bjørkeved i storsekk 1000L

-20% VÅRKAMPANJE

UTSOLGT

 • En pall med tørr, norsk ved som veier rundt 280 kg i 1000 liters sekk (1m3).
 • Storsekken leveres med lastebil og jekketralle. Sjåføren tar kontakt på forhånd for å bekrefte leveringstid.
 • Vedkubbene er 25cm lange.
 • Fast fraktpris uavhengig av hvor mye du bestiller: 490kr. Leveringsområde
vedpådøra.no

Ved på døra

Norsk, kortreist, miljøvennlig, tørr, billig ved levert hjem gratis på store deler av Østlandet. Høy bjørkeved kvalitet til lav bjørkeved pris. Verdens enkleste bestilling av ved på 30 sekunder med 2-Klikk Kjøp gjennom Vipps.

bareved.no

Bareved

Bareved.no selger og leverer tørr bjørkeved kjørt hjem til deg i 40L sekker. Bareved.no leverer tørr bjørkeved i Oslo og Akershus i 40 liter sekker/ 15kg.

byggmakker.no

Byggmakker

BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. De har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.

byggmax.no

Byggmax

Byggmax er en byggevarehandel som startet i 1993 i Sverige av Magnus Agervald. I 2007 kom Byggmax til Norge og 2008 til Finland. Kjeden består av 60 butikker i Sverige, 21 butikker i Norge og 8 i Finland.

christianiaved.no

Christiania Ved

Christiania Vedforretning har solgt tørr, norsk ved i Oslo i over ti år. De garanterer at deres ved er både tørr og konkurransedyktig på pris.

circlek.no

Circle K

Circle K Norge har nær 500 utsalgssteder for bensin og diesel i Norge. De har en ledende posisjon som leverandør av drivstoff og andre energiprodukter.

coop.no

Coop Obs

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter.

esso.no

Esso

Esso Norge AS har hovedkontor i Sandnes og har bygd opp et stort oljeraffineri på Slagentangen ved Tønsberg, det såkalte Essoraffineriet.

europris.no

Europris

Europris er en norsk kjede som selger rimelige partivarer fra over to hundre og femti stort sett egeneide butikker i Norge. De selger innen klær og sko, vask og rengjøring, jernvare, hus og hjem, personlig pleie, dyremat, hobby og fritid og tørrmat som sjokolade og snacks. Sentrallager og hovedkontor er i Fredrikstad.

jula.no

Jula

Jula AB er en butikkjede som selger produkter til hus- og hytteeiere, hjemmefiksere, landbrukere og håndverkere. Kjeden ble grunnlagt i Sverige av Lars-Göran Blank i 1979.

Kiwi

Kiwi

Kiwi (stilisert som KIWI) er et norsk kjedekonsept innen dagligvarer som ble startet i Hokksund i 1979 og er i dag Norges nest største dagligvarekjede målt i omsetning. Den er landets største målt i antall butikker.

kortreistved.no

Kortreistved

KortreistVed er en ny og landsdekkende tjeneste som kobler den som vil ha god kvalitetsved til lokale leverandører.

maxbo.no

Maxbo

Maxbo er en norsk byggvarekjede som er 100% eid av Løvenskiold–Vækerø AS, og som drives delvis etter franchiseprinsippet. Kjeden ble etablert i 1995, og har over 75 tilsluttede byggvarehus og Stormarkeder.

oslovedhandel.no

Oslo Vedhandel

Selskapet tilbyr bjørkeved i 60 liters sekker, stor pall (ca 1000 og 1500 liter) med bjørkved, pellets, koks (20 kilo), og opptenningsbriketter av god kvalitet.

oslovedsentral.no

Oslo Vedsentral

Oslo Vedsentral leverer bjørkeved i sekk i Oslo og store deler av Akershus. Bjørkeveden blir levert i velfylte 40liters sekker. Sekkene er lette å håndtere og stable. De veier ca 15 kg, og de fleste kan greit bære en slik sekk.

plantasjen.no

Plantasjen

Plantasjen er en nordisk butikkjede som spesialiserer seg på planter, vekstprodukter, hagemøbler og mer nylig, dyrefôr. Plantasjen har over 120 butikker i Norden (Norge, Sverige og Finland), og 77 av butikkene befinner seg i Norge.

rema.no

Rema 1000

Rema 1000 er en norsk franchisekjede med dagligvareforretninger som inngår i Reitangruppen. Rema 1000 Norge består av et hovedkontor på Ensjø i Oslo, samt ti regionkontor og seks distribunaler.

shell.no

Shell

Den norske delen av Shell-virksomheten har hovedkontor sitt i Risavika i Tananger i Norge. Royal Dutch Shell-gruppa er et av de fire største oljeselskapene i verden, på linje med BP, Exxon Mobil og Total.

vedora.no

Vedora

Vedøras filosofi er at alle ressurser som biler, lager, erfaring og arbeidskraft skal kunne fordeles og disponeres på tvers av bransjer og sesonger. I løpet av vinterhalvåret leverer de tørr bjørkeved til hundrevis av hjem i Oslo, Asker og Bærum.