Skip to main content
Inspirasjon

4 Favoritter fra Instagram

Instagram er en utmerket platform å søke inspirasjon på! I dette innlegget har vi samlet noen av våre favoritter for å inspirere deg! Mange av løsningene er litt annerledes enn standard A4, så kanskje dette kan gi noen nye innspill dersom du ønsker å pusse opp.

@Christinashjemoghytte
I et koselig hjørne har Christina malt peis og vegg i mørk farge, nemlig svart. Dete bidar til å fremheve flammen, og forsterke kosen, noe som kommer godt frem på bidet. I tillegg er det et lite rom for å varme & oppvarme ved. En skikkelig koselig løsning!

@Anncjohnsen
En skikkelig stor og fin peis som passer perfekt inn på hytta! Med inngravert mønster som rammer inn flammene bidrar dette til å løse opp de rette linjene til peisen. Swipe for flere bilder!

@tomt_19
En skikkelig fin hytte trenger en skikkelig fin peis! Med en så moderne peis er det lett for at det kan bli veldig sterilt. Ved hjelp av steinene som er lagt i ulikt mønster er dette løst på en veldig fin måte! Steinene passer også utmerket til fjellet, som denne hytta er. Se for deg å sitte her etter en lang skitur!

@bythereseknutenno
Peis er like fint hjemme som på hytta! Her ser vi igjen en svart peis, og hvordan dette er med på å fremheve flammebildet – er det ikke fint? Vi legger også merke til den fine vedkurven ved siden av. Den er svært lik (mulig det er denne) en modell fra Tadé som er lagd av resirkulerte bildekk (se tidligere innlegg) – både stilfult og bærekraftig!

Ønsker du å vise frem din peis? Send oss en melding på Instagram @vedpadora.no