Skip to main content
InspirasjonVed På Døra

Eksklusiv vedleverandør til 3-stjerners Michelin restaurant: Maaemo

Ved på Døra er stolte av å være eksklusiv leverandør av ved til Norges fineste restaurant!

I Bjørvika finner du en av Norges beste og fineste restauranter: Maaemo. Et spisested i internasjonal toppklasse, med hele tre Michelin-stjerner. Her får du servert kjøtt, fisk og fugl av fineste sort, toppet med andre økologiske og naturlige råvarer og ingredienser.

I 2021 publiserte Arne Ronold en restaurantanmeldelse i Finansavisen om Maaemo. Der fikk både lokalet og maten svært gode tilbakemeldinger. Ronold, som er grunnlegger og redaktør av Vinforum skriver at “Både maten og mat- og vinkombinasjonene er så nær perfeksjon som det går an å komme”, og anbefaler restauranten på det sterkeste.

Etter Maaemo sin store suksess, har kjøkkensjef og meddeier Espen Holmboe Bang åpnet en ny franskinspirert restaurant: Mon Oncle. Denne finner sted i Tullinkvartalet i Oslo, og blir omtalt som landets beste franske restaurant av Godt.no.

Ved på Døra er stolte av å være ekslusiv leverandør av ved til den 3-stjerners Michelin-restauranten Maaemo. Hver uke leverer vi esker med bjørkeved som de bruker i peisene i Norges fineste restaurant. Disse eskene er svært praktiske for stabling og oppbevaring i garasje eller i bod. Dette vil også være et perfekt valg for deg som bor i leilighet, ettersom du slipper både bøss og rot!

Kjøp bjørkeved i esker her: https://www.vedpadora.no/bjorkeved/bjorkeved-esker

Bildet er hentet fra: https://expo-nova.no/referanser/maaemo-i-nye-lokaler