Skip to main content
Inspirasjon

En snartur til Monaco

Det norske merket Nordpeis har en superfin serie kalt Monaco. Her vil vi gjennomgå noen av variantene, samt vise hvordan den kan justeres med ditt personlige preg!

Monaco lav
Monaco lav ser ut som en klassisk moderne peis, og har flammeinnsyn fra hele 3 sider. Dersom du har mulighet for 3 glassflater er dette ofte en super løsning for å få maks ut av flammebildet!

Her legger vi også merke til den fine vedstabelen som har plassbygd plass

Monaco høy
Monaco høy har tilsvarende utseende som sistnevnte, men selve innsatsen er plassert litt høyere opp. Dette kan for eksempel være fint i rom hvor en ofte er oppreist eller sitter i høyere høyde – slik som spisestue eller kjøkken. Løsningen er også praktisk dersom du har barn eller dyr som bør holde seg unna flammene.

Utrolig kult med tilhørende benk og vedoppbevaring

Monaco høy høyre
Monaco som hjørnepeis er også en super løsning dersom du vil plassere peisen i et hjørne, eller ikke har mulighet til å ha glass i 3 vinkler. Alle modellene i serien er utstyrt med en smidig heve og senkedør som gjør det å legge inn en vedkubbe til en drøm!

Her ser vi også hvordan et hulrom kan egne seg utmerket til å stable ved i – utrolig kult.

Monaco benk
En modell i denne serien kommer med benk rundt. Her er det deilig å sitte en kald vinterdag, sette noen koselige krukker til pynt (obs brannfare), eller rett og slett bare som noe fint å hvile øyet på.

Noe som er veldig kult med Monaco er at du kan tilpasse den din personlige stil! Her ser vi for eksempel hvordan Studio Lindhjem i samarbeid med Carlsen Fritzøe har lagt på grønne, shiny fliser istedenfor standard hvit. En utrolig original peis som få har lik – garantert rommets midtpunkt!

Bilde hentet fra Studio Lindhjem

Alle bildene utenom siste er hentet fra Nordpeis sin egen nettside.