Skip to main content
Inspirasjon

Eventyrlige vedstabler

Gjennom programmet “Eventyrlig oppussing” får vi et innblikk i mange norske hytter og fritidsboliger. Her har vi plukket ut et utvalg med vedstabler som vi håper kan være til inspirasjon. Alle bilder er hentet fra Eventyrlig oppussing sin nettside, HER.

Stabling mellom peis og vegg – kan vel ikke utnytte plassen bedre enn det? Veden vil også fungere som en lyddemper i rommet, noe som er supert når det er spisesone og stuesone i samme rom.

Dette er vel kanskje ikke en ferdig behandlet vedstabel, men jaggu er den til inspirasjon allikevel! Hvorfor ikke benytte vedstabelen som en vind-vegg for å få le og ly i sittekroken?

Hvorfor ikke benytte rom under peis til å oppbevare ved? Plassbesparende og lekkert!

Dette var en original løsning – og snakk om plassbesparende! Her gjelder det bare å fylle opp i tide….

Apropos original og plassbesparende løsning – dette var kult! Morsomt er det også når vedkubenes trekantform går igjen i hulrommet sin form.

Vedstabel under benk er ikke en favoritt uten grunn. Ikke bare er det en fin måte å spare plass på, men det er også vakkert for øyet. Trefarget fra gulvet går igjen i vedkubbene, noe som skaper en naturlig overgang fra gulv til benk.

Sist men ikke minst har vi en klassisk vedkurv i skinn som står i stil til resten av interiøret (lykt, stol). En høy, lys vedstabel hadde kanskje ikke gjort seg så bra her, så da vil en god løsning være å ta den lyse veden i en mørkere kurv.