Skip to main content
Inspirasjon

Fine vedstativ

Dersom du ønsker å stable veden i et stativ finnes det mange fine versjoner på markedet. I dette innlegget håper vi at du kan få litt inspirasjon hvis du er på utkikk etter et vedstativ.

Den første løsningen er en DIY – altså en du kan lage selv. Finja Norge har kommet med oppskriften HER. Vedstativet er i betong og siden man lager det selv er det enkelt å tilpasse med personlig preg. Kult, hæ?

Foto: Finja Norge
Foto: Finja Norge

Bohus har også noen fine modeller. Disse er langstrakte og passer perfekt langs en vegg, for eksempel ved siden av en dør. Modellen er minimalistisk og kler et moderne hjem.

Foto: Bohus
Foto: Bohus

Litt i samme gata har vi en modell fra Clas Ohlson. Denne modellen er litt mer rustikk og litt mindre minimalistisk.

Foto: Clas Ohlson

Som vi ser er det ikke vanskelig å forstå hva som er på moten denne sesongen. Fagmøbler har også en versjon av dette vedstativet.

Foto: Fagmøbler
Foto: Fagmøbler

Jotex derimot, har noen helt andre løsninger.

Foto: Jotex
Foto: Jotex

Ved bruk av nye former som bryter med de rette linjene kan man lede oppmerksomheten til vedstabelen. Et rundt vedstativ kan dessuten være i fin harmoni med en peis som har runde kanter.

Foto: Nordpeis
Foto: Nordpeis

Nordpeis har også en superkul versjon på markedet. Som vi ser går den runde vedstabelen i perfekt harmoni med den runde peisen.