Skip to main content

Nå som det går mot påske og lysere tider er det klart for å ta frem grillen! Enten du har en grill stående allerede, eller du er på utkikk etter en grill – håper vi dette innlegget vil være til hjelp.

Kettle E-5730 Kullgrill 57 cm (den originale)

Bilde lånt fra Weber

Denne klassiske kullgrillen bygger på originaldesignet fra 1952, kun med oppgraderte funksjoner (dypere askeoppsamler, høyere ben og integrerte verktøyskroker). Med praktiske hjul er det lett å flytte grillen rundt, og med et enkelt design vil den passe i de fleste hager og hjem – en sikker vinner!

Weber Summit® Charcoal Grilling Center

Bilder lånt fra Weber

Den storslagne grillen, Weber Summit® Charcoal Grilling Center, har alt du måtte trenge for et vellykket grillet måltid! Ved siden av å være den klassiske Weber kullgrillen, har den også et praktisk brett ved siden av, med tilhørende kurver, som gjør den enda brukervennlig. Ved siden av dette har grillen også en enorm grillplate, på hele 61 cm i diameter – så her er det nok plass til mat for hele familien!

Eva Solo Kullgrill Med Flatt Lokk

Bilder lånt fra Eva Solo

Denne ekstremt unike og kule kullgrillen fra Eva Solo fåes i 2 størrelser (Ø 49) og (Ø 59). Den gjenkjennes med et enkelt design, i tillegg til å ha et flatt lokk som kan benyttes som avlastningsbord – perfekt når man skal kokkelere! I tillegg er det et rom med mulighet for oppbevaring “under” grillen, gjerne for kull eller andre grillredskaper.

Bilde lånt fra Eva Solo

Se så unik denne kullgrillen er!

Nyhet i shoppen – 25 kg grillkull

I den anledning ønsker vi å presentere et nytt produkt i vår webshop: 5x 5kg grillkull!

Kvalitets grillkull designet med lidenskap som vil heve BBQ opplevelsen flere hakk. 5x 5kg grillkull. Perfekt for kamado/smoker grill eller vanlig grilling. Utrolig god smak på maten, brenner mye lenger, holder på mer varme, og avgir mindre aske – test det ut du også, da vel!