Skip to main content
Hage & HjemInspirasjonVed På Døra

Bjørkeved levert Enkelt, Raskt og Rimelig!

Å finne en pålitelig leverandør av ved kan være en utfordrende opplevelse, men hos Ved På Døra streber vi etter å gjøre det enkelt, praktisk og fornøyelig for våre kunder. Her er noen gode grunner til hvorfor du bør velge oss som din vedleverandør:

1. Rask og enkel bestilling Vi vet at tiden din er verdifull, derfor har vi gjort bestillingsprosessen så enkel som mulig. Besøk vår nettside, velg den veden du trenger, og legg den i handlekurven. Et par klikk senere vil bestillingen din være fullført, og vi tar oss av resten. Eventuelt kan du sende en mail til post@vedpadora.no, vi hjelper deg gjerne!

2. Høy Kvalitet på Produktene Kvalitet er noe vi tar svært alvorlig. Vår ved er nøye utvalgt for å sikre at den er tørr, godt kuttet, og klar til å brukes i peisen eller ovnen din. Veden inneholder maks 17% fukstighet.

Vi tilbyr kun det beste slik at du kan nyte varmen og koselige stunder med familien din.

3. Konkurransedyktige Priser Vi forstår viktigheten av å ha et budsjett i bakhodet. Derfor har vi priset våre produkter konkurransedyktig, slik at du kan nyte kvalitetsved uten å bryte banken.

4. Kundeservice Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi er alltid klart til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Vi er her for å gi deg den beste opplevelsen mulig.

Med Ved På Døra kan du være sikker på å få den beste kvalitetsveden, enkel bestillingsprosess og førsteklasses kundeservice. Velg oss som din vedleverandør, og nyt de hyggelige stundene rundt peisen.