Skip to main content
Inspirasjon

Innebygde peiser

Med innebygde peiser får du en unik mulighet til å tilpasse peisen ditt eget design. Under COVID har de fleste av oss tilbragt mer tid enn vanlig i hjemmene våre, og en kan dermed tenke seg at enda flere er opptatt av å ha et hjem de trives i! Med en innebygd peis får du tilpasset akkurat slik du vil, enten det måtte være på en flatvegg eller som en utstikker – og for eksempel benytte en tunnelpeis.

Det familiedrevne selskapet Brunner går under navnet “Rolls Royce” i peisverden – og det er ikke grunn. Peismerket er en favoritt hos arkitektene, og Brunner blir valgt grunnet sin sterke personlighet og spektakulære design. 

Dette er en rålekker peisinnsats med hevedør for rettvegg. Med en glassdør på over 1,5 meter sikrer du godt innsyn til flammene! Du har også mulighet til å fyre med døren åpen, slik at det blir som en åpen peis. Modellen finnes også som tunellvariant. Vi har tidligere skrevet om tunnelpeiser HER.

Brunner AK 53/166
Brunner AK 53/166

Det danske merket Scan produserer også tunnelpeiser som både er elegante og innovative. Med rette linjer og få detaljer er det tydelig å se et preg av skandinavisk design. Denne modellen er forøvrig en tunnelpeis.

Scan DSA 12
Scan DSA 12
Scan DSA 12
Scan DSA 12

Denne peisen kan både plasseres i en egendesignet innbygging eller i et eksisterende ildsted. Modellen er utviklet slik at du kan få med store sideglass, både på én eller begge sider av innsatsen. Den passer dermed like godt i hjørne som på flatvegg. Contura er et helsvensk merke hvor alle peiser blir designet og utviklet i Sverige! Kvaliteten er dermed glimrende, i tillegg til at merket har pulsen på skandinavisk design kontinuerlig.

Contura i8
Contura i8
Contura i8

Alle bildene er lånt fra produsentene sine nettsider.