Skip to main content
Inspirasjon

Kjendisenes peis – Norge

Else Kåss

Elementer fra gamledager kombinert med moderne stil skaper et unikt uttrykk hjemme hos Else Kåss. Den gamle kakkelovnen matcher perfekt med stukkaturet, listene og de gamle fotorammene. Kakkelovn er fult på moten igjen, og selges blant annet hos Gabrielsens kakkelovner.

Signy Fardal

Hjemme hos den tidligere Elle-redaktøren ser vi også en miks av gammel og moderne stil. Her er også kakkelovnen et supert element for å styrke denne stilen. Vi legger også merke til hvordan vedstabelen enkelt er stablet med en liten ramme som stativ.

Jan Thomas

En stor, åpen peis er sjeldent feil! For å gå i ett med veggen er peisen malt lys, men ved hjelp av mørk farge inni peisen får vi allikevel følelsen av dybde. Siden denne peisen er såpass dyp passer det utmerket å pynte den på toppen også – enten det er jul eller påske!

Synnøve Skarbø

Tv-personlighet Synnøve Skarbø har en stil bestående av hvite og svarte elementer. Peisen er matt, svart og står dermed i stil til tv, bilderammer, stoler og vedkurv. Vedkurven er fra merket Tadé som benytter resirkulerte bildekk i produksjonen av nye vedkurver – bærekraftig og lekkert!

Camilla Pihl

En annen med svarte og hvite elementer er forretningskvinnen Camilla Pihl. Med en svart og hvit peis går den i ett med veggen, og gjør ingen stor rolle ut av seg. Vi ser for oss at peisen er spesielt vakker når den har flammer – varme oransje og gule flammer som bryter med resten av de kjølige tonene i hjemmet.