Skip to main content
Inspirasjon

Norges eldste peis-produsent!

Som Norges eldste peisprodusent har Dovre mange fine, solide og kvalitetsfulle modeller på markedet. Vi håper her at vi kan inspirere med noen av de!

VISTA 902 – solid varme

Dovre Vista 902 er en peisinnsats i widescreen-format i kjent Dovre-kvalitet. Vista er en produktserie som byr på plassbesparende løsninger i et widescreen-format. Dette gjør at den passer utmerket på en langstrakt vegg, eller i harmoni med en lang sofa og bokhylle (som på bildet). Med sin sterke effekt kan modellen varme opp et helt hus alene! Innsatsen er produsert i støpejern og stål.

ZEN 102 – peiskos fra to sider

Med sine to, doble sett med glassdører, kan du nyte peiskosen fra to kanter samtidig. Dette bidrar også til et fult gjennomsyn, som gjør peisen godt egnet som en “romdeler”. Legg også merke til den fine løsningen med vedstabel integrert i hullet på romdeleren.

VISTA 802 – størst vindu

I samme gate som Vista 902 finner vi vista 802. Forskjellen er at Vista 802 har Dovre sitt største vindu! Dette gir maksimal peiskos og hygge! Denne peisen passer også godt i harmoni med langstrakte linjer, som for eksempel benken på bildet.

PHOENIX – det karakteristiske peisvinduet

Å bryte med de rette linjene i huset kan gi et spennende uttrykk. Phoenix skiller seg ut med sitt karakteristiske peisvindu! En fordel med denne modellen er at den enkelt kan monteres i åpen grue. Dette gjør at du får en enkel og rask utskifting fra et gammelt ildsted til et nytt rentbrennende.

Alle bilder er lånt fra Dovre sin nettside, link HER.