Skip to main content
Inspirasjon

Peis uten pipe – TenderFlame

De fine pipefrie peisene fra det norske merket TenderFlame brenner på rent drivstoff som gjør at luften og inneklimaet ikke blir påvirket. Dermed slipper du pipe, soting og røyk – men samtidig får du peiskos! Dette er jo den ultimate løsningen dersom du f.eks har lyst på peiskos på soverommet eller i lysthuset uten å gjøre de store ombyggingene.

TenderFlame Square. Denne modellen er (naturligvis) kvadratisk og passer utmerket i et moderne nordisk hjem med rette linjer. Den kan monteres på alle underlag og vil ikke skade veggen noe mer enn hva et bilde gjør.

TenderFlame Lisbon. Dette er en moderne gulvpeis som settes på gulv. Lisbon er en utmerket modell som til dels kan tilsvare en bålpanne. Perfekt for å samle vennegjengen!

TenderFlame Iris. Denne utempeisen passer like bra ute som inne. Brenneren gir ca. 2000 watt noe som gir kos på en kjølig kveld. Med en tidsriktig betong-look passer Iris perfekt i en tidsriktig stil.

TenderFlame Rock. Denne stilrene peisen kan monteres på alle underlag, rett på vegg. Med sine beskjedne ytre mål er den enkel å plassere. I likhet med Square er denne ideell løsning for alle leiligheter uten pipe eller i rom der det ikke er pipe.

TenderFlame Freestanding Glass. Freestanding er en moderne glasspeis med innsyn fra alle sider. Dette gjør at den passer perfekt som midtpunkt i en sirkel av stoler og benker. Med glassveggen får du mulighet til å se det fine flammebildet som bidrar til en god og lun stemning. Peisen kan plasseres rett på gulvet der du ønsker det.

Alle bilder er lånt av TenderFlame.