Skip to main content

Hvem har sagt at peis må være innendørs? Det finnes flere ulike varianter av peiser som passer utendørs, både sommer, vinter eller begge deler.

Varmefag sin Lyngør

Den perfekte peisen på sommerhytta

Som designet for norske sommerkvelder! “Lyngør” gir deg godt innsyn til flammene, som med speil i bakgrunnen får et ekstra dramatisk flammebilde. Med 100% rustfritt syrefast stål er den bygd av solid materiale som tåler en støyt. Et koselig pipehus sørger for å få den eventuelle røyken opp og vekk fra de som sitter rundt. Med et lite, praktisk rom for oppbevaring av ved under er denne modellen alt man måtte trenge!

Hwam sin Cubis

Unik utepeis får du hos Hwam

Med denne peisen slipper du å tenke på røyk og bållukt. Peisens lange piperør sørger ikke bare for å få røyken vekk, den bidrar også til godt trekk, som igjen gir bedre fyr. Materialet som er benyttet på overflaten er cortenstål som utvikler et rustaktig og unikt utseende. Match gjerne med tilhørende blomsterkasser og vedstativ.

Hwam sin Fuego

Hva med bålpanne?

Det danske merket Hwam har ikke bare utmerket seg med modellen “Cubis”, de har også en råstilig bålpanne i cortenstål. Høyden gjør at bålpannen naturlig blir et samlepunkt i sosiale settinger. Legg også merke til de stilige vedstativene i bakgrunnen, fra samme merke. Disse kan jo både benyttes som vedoppbevaring, men også benk – genialt!

TermaTech sin Skagen

Innbydende ved inngangspartiet

Ved siden av å gi varme, gir TermaTech sin Skagen nesten samme effekt som en stor fakkel – den lyser opp rundt seg. Som følge av de fire glassveggene, vil dette lyse opp 360 grader rundt. Vi ser for oss at peisen er fin både som et midtpunkt for oppmerksomhet, men også for å ramme inn innganger, terrasser, sofagrupper etc.

Rais sin Circle

Like fin vinter som sommer er Rais sin Circle. Som en kontrast til skandinaviske hus med typisk rette linjer, er Circle et brudd med disse. Bålpannen er like funksjonabel som den er estetisk vakker – du kan benytte den til alt av matlaging. Kanskje det er her du skal teste ut en ny oppskrift?

Alle bilder er hentet fra leverandørene.