Skip to main content
Inspirasjon

Peisnyheter våren 2021

Nå som våren nærmer seg har de store leverandørene lansert sine nye modeller for sesongen. Våren er preget av lys, varme, og en “lett” følelse – noe vi ser tydelig preg av på lanseringene!

Leverandørene i dette innlegget vil være TermaTech og Rais.

TermaTech TT80 serien
Denne serien består av modellene RL, RLS, S og “blank”.

TT80RLS
TT80RLS

Med preg av “letthet” og lys er TT80RLS en superfin modell for våren! Melert stein er også en stor trend denne sesongen, så om du har et trendriktig hjem er dette en modell å gå for! Det at modellen er relativt smal i dybden gjør at den passer godt i et rom som ikke er av det brede slaget, også!

TermaTech TT21RS-SA

TT21RS-SA
TT21RS-SA

Nok en gang ser vi hvordan melert overflate er trendy i vår. Denne sandmeleringen er spesielt kul til treverk, om det kommer til vedstabel, gulv eller dør! Wow! I tillegg kommer modellen med et rom for ved slik at du alltid har litt på lager!

Rais Viva L 140
Flere av de nye modellene til Rais er slanke sylindre som passer for eksempel utmerket i et hjørne!

Viva L 140
Viva L 140

Én av fargene man kan velge er denne nydelige i sølv. Da vil peisen bidra til å gjøre rommet lyst! Miljøvennlighet er svært i fokus om dagen, og definitivt en trend som bare blir hottere og hottere. Denne ovnen har fine miljødata og en meget god forbrenning. 

RAIS Q-Tee 2

RAIS Q-Tee 2

Det er ikke uten grunn at denne lille, søte modellen heter Q-Tee “cutie”. Med en hendig størrelse og kleberstein er dette en søt liten peis! Praktisk er det også med kleberstein som holder & deler varmen i mange mange timer etter selve flammen har slukket. Dette er både kostnadseffektivt samt bidrar til en lun stemning!

Rais 600 Max

Rais 600 Max
Rais 600 Max
Rais 600 Max

Denne nye versjonen av RAIS 600 får du nå også som frittstående modell – og den kalles da “MAX”. Kanskje det er fordi du for MAX innsyn til ilden fra 3 sider? Eller kanskje fordi du kan få MAX ut av ovnen ved å bygge med smarte toppbokser i høyden, fra 1,3 m til 1,7 m. Her er det også mulighet for varmeakkumulerende stein som varmer i flere timer etter slukket flamme – energieffektivt! Modellen har også en stor skuff under brendkammeret, som kan benyttes til oppbevaring av ved.

Bildene er lånt av TermoTech og Rais.