Skip to main content
Hage & Hjem

Prosjekter for hagen

By 25.08.2021august 27th, 2021No Comments

Har du hatt en litt rolig sommer, og har lyst på noen prosjekter å drive med i hagen? Da burde du fortsette å lese, for her kommer det noen fine prosjekter for sommeren!

Sti i hagen
Hva er vel ikke mer praktisk enn en steinlagt sti i hagen som du kan gå på barbeint, uten å frykte at veps eller andre uønskede ting er gjemt i gressplenen? 
Dette kan gjøres svært enkelt ved å legge grus som en sti bortover. Ønsker du noe mer behagelig underlag kan steinheller være en god løsning. Dersom dette er et skyggefull sted må du huske å rengjøre de, slik at det ikke blir mosevekst og glatt. En kombinasjon av grus og steinheller er også fint og praktisk.

Lag et utekjøkken
Det finnes svært lite som er mer fantastisk enn en norsk sommerkveld. Middag ute i godt selskap er heller ikke feil. Med et utekjøkken kan du nyte sommerkvelden utendørs, og servere hjemmelaget mat under fantastiske omgivelser! Dette kan du lage selv, lage delvis selv ved å supplere, eller kjøpe helt ferdig lagd.

Blant annet har Bohus dette svarte kjøkkenet som vil passe til svært mange hus. Enkelt og elegant.

IKEA har også flere varianter å velge mellom! Dette finnes blant annet som både øy, hjørne og en enkel stripe!

Hvis du er av den mer gjør-det-selv-typen finnes det også mange gode veiledninger på nett. Dette kjøkkenet er for eksempel hjemmesnekret av Bergene Holm.

Støpe hjemmelagde krukker
Det er relativt enkelt å støpe egne krukker, og da kan du få de akkurat slik du ønsker og foretrekker – både av design og størrelse. Som du ser kan de være både runde, firkantede og stjerneformede. Oppskriften finner du ved et enkelt google-søk!

Krukkene kan lages i fin bord-størrelse!

Stjerneformet kan også være morsomt å prøve!