Skip to main content
Hage & Hjem

Smarte løsninger for å enkle hagearbeidet i sommer

By 25.08.2021august 27th, 2021No Comments

For å gjøre hagearbeidet litt enklere finnes det mange smarte løsninger som kan hjelpe deg. Her vil du få enkelte tips til noen løsninger vi synes er veldig smarte!

Vanningssystem

At man er bortreist i løpet av sommeren kan ofte ta knekken på en del av plantene i hagen, da de ikke får nok vann. Et smart vanningssystem vil sette en stopper for dette!

Easy Garden Irrigation | Garden Watering Systems Specialist

Med dagens teknologi er ikke dette noe som må skrus av og på manuelt. Dagens vanningssystemer kommer med ulike sensorer, timere og apper – slik at du kan styre det fra der du er!

Tropf Blumat Vanningssystem for 12 potter

Dersom du ikke har en stor hage finnes det også alternativer for blomsterkasser og mindre bedd. I tillegg finnes det vanningsannlegg som går nedi jorda, slik at ikke gressklippere (spesielt robot) blir ødelagt. Ta en titt på Maxbo, Plantasjen eller Bauhaus!

Robot-gressklipper

Hva takler en robotgressklipper? | Obsbygg.no

Dersom du er mye bortreist i sommer kan du risikere at hagen ser rufsete ut når du kommer tilbake. For å unngå dette er det helt supert å skaffe seg en robotgressklipper! Ikke bare holder den plenen pen, den nærer også plenen ved å la avklippet gress bli liggende som næring til plenen.

Ferievanningssett

Ferievanningssett med vannbeholder Gardena

Merket Gardena tilbyr også “ferievanningssystem” som sørger for at opptil 36 planter kan vannes samtidig!

Gardena Holiday Watering Set, 1 Package - Bloomling International

Her kan man justere vannmengde fra 15mL per minutt til 60 mL per minutt.