Skip to main content

Utepeiser er ikke bare en kilde til varme, men de skaper også en magisk atmosfære og gir et samlingspunkt i hagen eller på terrassen. La oss utforske noen fantastiske utepeis-design som vil inspirere deg til å skape din egen drømmeuteplass.

Den rustikke uteplassen: Hvis du er ute etter en autentisk, naturlig følelse, kan en rustikk utepeis være det perfekte valget for deg. Laget av naturlige steiner eller murstein, gir den en varm og tradisjonell stemning til uteplassen din. Denne stilen passer godt til både landlige og moderne omgivelser og gir deg muligheten til å legge til personlige detaljer, som en vedhytte eller en benk for ekstra komfort.

Bilde fra feel.no: Hekla Bålpanne Rust H150cm

Moderne eleganse: Hvis du foretrekker et minimalistisk og stilrent uttrykk, kan du vurdere en moderne uteplass med en peis i et strømlinjeformet design. Bruk av materialer som glass, stål eller betong kan gi et moderne og sofistikert utseende. Disse peisene er ofte utstyrt med innebygde sitteplasser eller benker, og de skaper en elegant atmosfære som passer perfekt til moderne hjem og utemiljøer.

Bilde fra www.glassoginterior.no: Morsø Forno Ovn

Den klassiske bålkos: Ingenting slår følelsen av å samles rundt et bål. En utepeis i bålpanne-stil gir deg den autentiske opplevelsen av å nyte flammene og varmen utendørs. Disse bålpannene kan være bærbare og enkle å flytte rundt etter behov. Du kan også velge en større peis med innebygde sitteplasser eller benker for å skape den perfekte samlingsplassen for familie og venner.

Luksuriøs utendørs oase: Hvis du ønsker å skape en uteplass med en luksuriøs følelse, kan du vurdere en utepeis som er en del av en større utendørs oase. Kombiner peisen med en elegant loungesofa, en utendørs kjøkkenkrok eller et bassengområde. Bruk av eksklusive materialer som marmor eller treverk i kombinasjon med moderne designelementer vil gi deg den luksuriøse uteplassen du alltid har drømt om.

Bilde fra www.glassoginterior.no: Peisbord i betong Arendal

Utepeiser er mer enn bare en varmekilde utendørs – de er en kilde til stemning, kos og samvær. Uansett om du foretrekker en rustikk, moderne, klassisk eller luksuriøs stil.