Skip to main content

Godt nytt år til alle våre kunder! Gjennom 2022 har vi hentet inspirasjon fra flere kontoer på Instagram, innenfor kategorien hage, hjem og interiør. Vi ønsker trekke frem noen av våre favoritter gjennom året:

@casachicks

@casachicks har bidratt til god inspirasjon gjennom 2022! Her kan du finne svært gode tips til hvordan du kan dekorere og style hjemmet til de ulike sesongene. Renate Lorentzen har et utmerket øye for detaljer, og poster jevnlig bilder og videoer fra hennes nydelige hjem. Dette er en Instagram-bruker vi virkelig anbefaler å følge gjennom det nye året!

@hagekolonien

Det er Jane Ødegaard står bak Instagramkontoen @hagekolonien. Hun legger ut idylliske bilder av hage og utelivet, og har svært god kvalitet på bildene. En stor inspirasjon når det kommer til hage og hjem!

@gaardstunetskogheim

Om det noen som har bidratt til julestemning på Instagram, så er det Gårdstunet Skogheim. Her får du gode tips til styling av hjem og utestue, og det postes jevnlige bilder av god kvalitet. Kontoen styres av den dyktige interiørkonsulent Christina.

@villariarveien

Dersom du ønsker et stilrent og moderne hjem, er @villariarveien Instagram-brukeren du må følge. Her får du god inspirasjon til smarte og kreative løsninger, som skaper stilrent hjem. En konto man absolutt bør følge!

Vi elsker peisen, og hvordan hun oppbevaring av veden!