Skip to main content
Inspirasjon

Våre Instagram-favoritter

På instagram bugner det av hjem med fine løsninger til peis og vedstabel. Her har vi plukket ut noen løsninger vi digger!

@carisma_interior. Denne peisen er noe for seg selv, og temmelig original. Vi synes den sølvfargete rammen er i fin harmoni med kjøkkenvifta, lampene og vasken. I tillegg har peisen sin egne lille øy som gjør at man får innsikt fra alle vinkler. Dermed blir denne stilige peisen et naturlig midtpunkt i hjemmet!

@mariannenordby. Denne peisen passer perfekt til den rustikke stilen hytta har. Spesielt liker vi hvor stor og åpen den er. Det kan vel være få ting som er mer behagelig enn å sitte foran denne peisen med en kopp kaffe og en god bok.

@villariarveien. I denne stuen er peisen og vedstabelen i ett. Vi liker godt hvordan peisen blir brukt som en romdeler, men at man samtidig kan få litt gjennomsyn gjennom peisglasset og vedstabelen. Kult synes vi det også er med både svart peisrør og peis.

@i.rdecor. Litt i samme gata har vi denne peisen. Spesielt fint er det at peis, peisrør og kjøkken matcher. I tillegg er vedstabelen i fin harmoni med panelet på kjøkkenet. Peisen blir et naturlig midtpunkt mellom kjøkken og stue, og vi digger det!